"Jag vill att mina smycken vara din stolthet".

Helenas passion kommer från kärleken för vår natur och alla dess varelser. Hennes visioner och drömmar om en bättre, mer rättvis värld är vad som driver henne att skapa smycken.

Allt material Helena arbetar med i sina kreationer är eftertänksamt och noggrant utvalda. Hon arbetar med etiska och ekologiska material och skapar de mest fantastiska smycken som speglar hennes kärlek och respekt för vår natur.

Helena vill gärna att du, när du bär ett av hennes handgjorda smycken ska känna stolthet för när du stödjer Helenas vision om en bättre värld.

Helenas vision

Vad är smycken för dig?

"Så länge jag kan minnas, har jag märkt att vi skickar ut signaler om vilka vi är genom det vi bär och vad vi väljer att ha nära oss. Är inte det en önskan att uttrycka oss? Vill du berätta din historia för andra genom att välja olika attribut som skickar rätt signaler om vem du är och vad du vill säga? Jag tror det, och jag tror att även om vi inte alltid är medvetna om det, skickar vi signaler i alla fall.

Jag älskar när jag kan hjälpa mina kunder att känna sig stolta och självsäkra, att lysa. När de smycken de bär blir en förlängning av deras personligheter. I dessa stunder blir smycken viktiga – de blir allt.

För mig är smycken om identitet."