1. RETURRÄTT

Du har 14-dagars returrätt när du handlar hos mig, vilket innebär att du kan ångra ditt köp och returnera varan till mig senast 14 dagar efter mottagandet.

För att utnyttja din returrätt, måste varan vara i samma skick som du mottog den, oanvänd, och i sin originalförpackning. Du kommer också att behöva kvitto eller annat bevis på inköp.

Vid retur är det du som står för att varan når mig i gott skick och inom tidsramen. Fraktkostnad betalas av dig. Välj ett säkert och spårbart sätt att skicka smycket, och förpacka det väl.

Du kan alltid kontakta mig om du har frågor inför en retur genom att mejla till info@helenaskolling.se.

2. SKADOR OCH PROBLEM

Vänligen kontrollera din beställning vid mottagning och kontakta oss omedelbart om varan är trasig, skadad eller om du fått fel vara så att jag kan utvärdera problemet och åtgärda det.

3. Byten

Vi har inte möjlighet att göra byten. Om du ångrar ditt köp så gör du en retur enligt ovan och lägger en ny order i stället.

4. ÅTERBETALNINGAR

Jag kommer att meddela dig när jag har mottagit och kontrollerat din retur. Du kommer automatiskt att återbetalas på din ursprungliga betalningsmetoden. Vänligen kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller kreditkortsföretag för att bearbeta återbetalningen innan du ser pengarna på ditt konto.