Vår returpolicy

Öppet köp

Vi har öppet köp på alla produkter som inte specialbeställts. Från det att du tagit emot din leverans har du 14 dagars öppet köp. Om du ångrar ditt köp ber vi dig att returnera det till oss inom 14 dagar. Hör av dig till oss på mejl info@helenaskolling.se med ditt namn och ditt ordernummer och meddela att du kommer att returnera någon/några varor.

Vid retur är det du som står för portokostnaden. Du är också ansvarig för att varan når oss i gott skicka, så packa in den väl. Vi har bara möjlighet att ta tillbaka varor som är oanvända, och i samma skick som när de sändes från oss och i originalförpackning. Så fort vi fått din retur betalar vi tillbaka pengarna med den metod du valde när du gjorde betalningen. Observera att det kan ta ytterligare några dagar innan du ser pengarna på ditt konto, eller ändringen på din faktura på grund av att olika banker har olika lång handläggningstid.

Reklamation

Om det mot förmodan skulle vara något fel på smycket du beställt, om det skadats i transporten, eller om du fått fel produkt, hör genast av dig till oss! Vi kommer att göra allt vi kan för att ställa allt tillrätta. Hör av dig till oss på mejl info@helenaskolling.se med ditt namn och ditt ordernummer och meddela vad det är som har hänt. Vi skickar dig en returfraktsedel så att du kan returnera reklamationen till oss utan kostnad.