”Jag vill att mina smycken ska bli din stolthet.”

Helena har en passion för smycken som grundar sig i en kärlek till naturen och alla levande varelser. Hennes dröm om en bättre värld är det som driver henne att skapa smycken.

Alla material som Helena använder är noggrant utvalda. Hon arbetar med etiskt framtagna, ekologiska material och skapar fantastiska smycken där naturinspirationen är tydlig. Helena menar att ett handgjort smycken är den perfekta gåvan och att du som givare kan känna stolthet i att ha hjälpt till att bidra till att göra världen lite bättre.

Helenas vision

Vad betyder smycken för dig?

”Så länge jag kan minnas har jag noterat att vi sänder ut signaler om vilka vi är och vad vi står för med de saker vi bär på kroppen. Det är ju ett sätt att uttrycka sig, eller hur?! De val vi gör när det gäller kläder, accessoarer och smycken berättar lite om oss själva. Även om man inte aktivt tänker på det läser andra av en genom ens utseende.

Jag älskar när en kund tar på sig ett smycke jag tillverkat och personen i fråga lyser upp, av glädje, stolthet och självförtroende. När mina smycken blir en förlängning av personens personlighet. Då blir mina smycken verkligen viktiga.

För mig handlar smycken om identitet”